Opname?

Ik ben gisteren gaan kennis maken met de psychiater van afdeling kortverblijf, om een eventuele opname in juli te bespreken. Zoonlief is dan 2 weken op reis, 1 week thuis en 10 dagen op kamp, dus er kan dan wel iets…

Haar voorstel is om 2 weken volledig, dan 1 week 3 dagen dagtherapie en dan nog een week volledig. Verder werken rond vroeger bij psycholoog en psychiater, en daar focussen op ziek zijn en hier en nu…

Ik weet echt niet wat ik wil. Het is ten eerste nog zo lang, ik kan totaal niet inschatten hoe ik me dan ga voelen. Daarbij is het wéér een opname op mijn curriculum… En eigenlijk wil ik ook wel graag een midweek naar domein Menas… Plus de vraag: ga ik iets hebben aan die 4 weken??

Stof tot nadenken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *