Domein Menas

1 keer per jaar gaan bezinnen, is toch wel een minimum 😉 Normaal doen we dit met de groep Jona. Deze is echter ontbonden wegens veel te drukke levens, maar we gingen het jona-weekend en de zomer bbq behouden. Nou, wegens nul inschrijvingen zijn Julie en ik alleen op weekend en schrijf ik deze blog om te tonen wat jullie missen!

Vooreerst: een lieve dame die ons een rondleiding gaf. Vier broeders, 1 vrijwilliger en een gast die hier sinds een paar weken woont, waarmee we samen tafelen en koffie momenten delen. En wat hebben die een zalige humor en boeiende gespreksonderwerpen! Heerlijk gewoon!

En dan is er nog een prachtig domein om in te wandelen, eten te geven aan de ganzen en de ezel, vuurtje te stoken in de vuurkring,… Ik kom hier zeker nog terug.

Enkele sfeerbeelden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *