Adempauze nodig

Na de voorbije, heftige week zit ik even op mijn tandvel… Vrijdag heb ik huilend de neuroloog gebeld, ik zat er helemaal door…

Gevolg: meer Rivotril, minder manipuleren. Ik heb even ademruimte nodig. De chiropractor is afgebeld en zie ik normaal terug over een maand, mits de blokkades doenbaar zijn. De kine zie ik maandag en ze mag mij één nieuwe oefening aanleren. Ik weet nog niet goed met welke frequentie ik naar haar ga gaan. Misschien ook maar maandelijks…

Het lukt me nog steeds niet te geloven in deze weg. Ik geef het een kans, zonder meer… Voor hoe lang nog blijft een open vraag.

Leuker nieuws: de laatste littekens werden gecamoufleerd:

Even wennen, maar de ervtleert dat eens het gedaan is met zalf smeren, ik heel open kan zeggen: “welkom op mijn lichaam” 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *