How it’s going…

Ik lig strike. Voor de verandering 🙄

Deze ochtend moest ik bij de chiropractor zijn. Ik dacht al dat mijn bekken en mijn linkerschouder vast zat. Dat bleek te kloppen ook. Hij heeft me 6x gekraakt. Ik moet er waarschijnlijk niet meer bij vertellen dat dat geen deugd doet en ik de rest van de dag geen klop meer waard ben. Gelukkig is mijn man thuis vandaag en kan ik rusten.

Dat bekken was trouwens de schuld van de kine. Ik ben maandag geweest en heb heel duidelijk de pijnscheut gevoeld tijdens de laatste oefening. We deden er trouwens maar 4, maar kijk, 1 teveel dus… Ik heb de volgende sessie nu uitgesteld en ga maar om de twee weken gaan. Zo kan ik thuis op mijn eigen tempo oefenen en heel geleidelijk proberen opbouwen.

Mijn pijnstiller ben ik nog steeds aan het afbouwen. Ik zit nu op 3x 25mg (kwam van 200mg retard per dag), dus ik ben er bijna. Normaal moest ik ook de spierontspanner mee afbouwen, maar na telefonisch overleg gisteren met de neuroloog beslist om daar nog even mee te wachten. Ik heb teveel pijn, zonder die spierontspanner zit ik quasi continu met blokkades… ik moet eerst sterker proberen worden.

Vorige week ging ik ook op controle bij de tandarts. Mijn beet is goed met correctie van het bitje dat ik draag (zie eerdere post), maar ik ga blokjes moeten dragen voor een definitieve correctie. Intussen een tandverzekering afgesloten en nu 2 jaar wachten op de hoogste terugbetaling. Hopelijk gaat dat bitje zo lang mee.

Last but not least heb ik een ondersteunende brace gekocht voor mijn onderrug. Die zou over een weekje moeten geleverd worden. De bedoeling is deze te dragen bij activiteiten waarvan ik weet dat ze me pijn bezorgen. Hoe minder ik het draag, hoe beter. Want het verhindert de opbouw van spierkracht, maar het kan wel een hulpmiddel zijn, tijdelijk. Ik hoop dat het mij kan helpen om wat langer te zitten…

Zo, jullie zijn weer mee 😉 Vragen staat vrij en reacties zijn steeds welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *