Slapen

Ik en slapen, het is me wat…

Idealiter slaap ik van 21u tot 11u30. Ja, je leest het goed. Dán ben ik uitgeslapen. Het spreekt voor zich dat dat heel veel dagen niet lukt… Dus loop ik moe rond. En doe ik middagdutjes die een druppel op de hete plaat zijn.

Het grote probleem is dat ik onvoldoende diep slaap. Maar wat doe je eraan? Mijn chiropractor gaf me nu een supplement om melatonine aan te maken. Ik heb niet de indruk dat het helpt. 🙄 En volgende week minstens drie nachten in een ziekenhuis slapen. Ik moet daar geen tekeningetje bij maken, zeker?

Tegen woensdag ben ik niet meer aanspreekbaar, alleen al daardoor. Wie me dus mottig wil zien: woensdag is dé dag. De rest van de week is bezoek verboden by the way. Dan ben ik geen mens meer. Allé, als alles hetzelfde verloopt als vorig jaar. I’ll keep you posted.

Je vindt me trouwens hier:

Afdeling neurologie. Kamernummer per sms te verkrijgen maandag 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *