Vriendschap

Vrienden komen en vrienden gaan…

Ik dacht altijd dat dat geen waar was… Dat échte vrienden bleven. Helaas heb ik het voorbije jaar geleerd dat het wel zo is. Dat zelfs je beste vrienden kunnen veranderen in een kennis waar je amper nog van weet wat er in hun hoofd omgaat.

Maar ik heb ook geleerd dat er nieuwe mensen komen als je er voor open staat. Via school, via Twitter,… Sommige zijn zo lief dat je ze wil knuffelen en nooit meer loslaten en het is zo fijn om die vriendschappen te zien groeien!

Dus ik eindig dit jaar met een oprechte traan (want o wat doet loslaten pijn) en een oprechte lach (want o wat kan het warmte geven).

Bedankt, lieve vrienden, om er te zijn. Bedankt om samen met mij het nieuwe jaar in te gaan en samen verder te groeien. Namen zijn niet nodig, ik denk dat jullie heel goed weten wie jullie zijn.

Een warme knuffel, een dikke zoen, en dat er nog veel leuke momenten mogen volgen in het nieuwe jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *