Sh*t happened

Met name 3 valpartijen met de fiets. Ja, je leest het goed. 3. Je zou bijna gaan denken dat ik het erom doe.

Blauwe plekken alom, een knieontsteking, verstoken pols… En een bekken dat scheef zit, hoe kan het ook anders. Dinsdag naar de osteopaat dus.

En de kine stuurde me vorige week naar de chiropractor. Mijn god, deed dat pijn 😱 Die komt geen tweede keer aan mijn lijf! Ik ga wel nog terug voor een test en voedingsadvies. Het zoveelste probeersel, maar bon.

Ik weet niet meer of ik het er hier al over had, maar ik neem al een jaar in stijgende dosis Lyrica, een pijnstiller. Het duurde een tijdje eer ik het doorhad, maar mijn gewicht bleek in stijgende lijn mee te gaan en ik voelde me daar helemaal niet goed bij. Dus de dosis gehalveerd en sindsdien ben ik nu 3 maanden op een stabiel gewicht. Er is wel een buikje bijgekomen en dat wringt… Maar ik nam vandaag de beslissing niet verder af te bouwen. Ik heb de pijnstilling te hard nodig en er zijn nog maar heel weinig alternatieven, behalve morfine, en daar begin ik liever niet aan. Dus, welkom buikje, dan maar?

Intussen ligt ook vast dat ik in de week van 14 januari terug een afkick doe in het ziekenhuis. Met een klein hartje 😖

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *