Klopje

Het ging me vrijdag nog redelijk goed af om de beslissing te nemen en te mailen dat ik mijn vrijwilligerswerk stop. Maar vandaag krijg ik mijn klopke… Weer iets minder. Weer minder contacten. Weer een stukje kleinere wereld om in te leven. Slik…

Ik ben dinsdag bij de dokter geweest en wat ik vreesde werd bewaarheid. Ik mag Rivotril verder doornemen, nu aan 3×3 druppels per dag en ik mag zo traag mogelijk opbouwen tot 3×10, maar… dan volgt een opname in het ziekenhuis om af te kicken met Catapressan. Thuis doen is geen optie, Catapressan thuis laten injecteren is een te groot risico op hartstilstand door bloeddrukval. Slik… En o wat haat ik ziekenhuizen en hoe heftig was die week in januari… En dan nu het vooruitzicht dat ik dat om de zoveel tijd ga moeten herhalen. Pffff… Het valt me zwaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *