Something new

Sinds 3 weken heb ik nieuw vrijwilligerswerk. Ook in Pittem. Ik woon er een forumactiviteit bij met de naam ‘sos wonen’. In principe mogen mensen van alle afdelingen komen, maar in de praktijk zijn het vooral mensen van de jeugd en jongvolwassenen. Ik ondersteun de ergotherapeute in het aanleren van vaardigheden om zelfstandig te wonen en probeer daarin dichtbij mijn eigen verhaal te blijven.

Wie het boek Getekend gelezen heeft, weet alvast dat ik heel jong thuis ben weggegaan. Op mijn 18e ging ik alleen wonen met steun van het OCMW en ging ik verder studeren. Tussen mijn 15 en mijn 23 werd ik 3x opgenomen in Pittem. Dus mijn verhaal is wel ‘actueel’ voor de jongeren die naar dit forum komen.

Toch is het zoeken naar hoe aansluiting te krijgen. Maar dat is een uitdaging en het is lang geleden dat ik dat nog had sinds ik ziek werd!

Verder zit ik in mijn 2e Rivotril-stopweek. Het is nog vroeg om te zeggen, maar ik denk dat de verhoogde Lyrica wel voor wat ondersteuning zal zorgen. Ik heb er bijwerkingen van, maar gelukkig eindelijk ook nog eens positief effect. Dus ik laat het even op zijn beloop.

Supporter maar, voor eindelijk nog es wat pijnvermindering door iets dat niet verslavend is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *