Tussen kerst en nieuw…

Even een momentje van bezinning?

Dat zal vooral volgende week zijn. Ik moet namelijk van dinsdag tot zaterdag naar het ziekenhuis. De neuroloog wil me aan een baxter, om af te kicken van Rivotril en Contramal… Ik heb toegestemd, maar ik ontzie het mij immens. Ik heb meestal veel pijn van een baxter (lage pijndrempel) en mijn aders ontsteken er vaak van. Daarnaast heb ik geen flauw idee wat te verwachten van mogelijke afkickverschijnselen… De dokter beloofde wel voor mijn comfort te zorgen, als ik iets negatief ervaar, moet ik het zeggen. En ik ben ook bang voor het alleen zijn, bang dat ik me daar super slecht ga voelen… ‘catastroferen’ zou een gedragstherapeut zeggen. Het helpt niet, maar ik doe het toch.

Erna zou ik terug effect moeten hebben van een lage dosis van die 2 medicijnen. Afwachten maar…

O ja: mantelzorg premie niet gekregen. Ik ga wss in beroep gaan omdat het maar een paar punten scheelt. Ga ik na 6 januari eens op het gemak bekijken.

Over de rolstoel weet ik nog steeds niets… Duimen mag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *