Osteopathie

Er bleef toch wat twijfel hangen na het hele ‘NAET verhaal’. 

Een aantal jaren terug ging ik een paar keer bij een osteopaat in Zwevegem, die zowel manipulaties doet als kinesiologie. Ik besloot dus hem nog een bezoekje te brengen, wat ik deze ochtend gedaan heb.

Hij zegt dat kinesiologie een momentopname is. En dat je sowieso niet met 1 behandeling bij een osteopaat een intolerantie kan kwijt geraken. Bovendien kent hij drie kinderen die ook in behandeling geweest zijn in Zwijnaarde en niet geholpen geweest zijn. Dus voor mij was het eigenlijk wel een geruststelling dat het daar quatsch is, zoals mijn buikgevoel ook zei.

Hij heeft me ook getest met kinesiologie en volgens hem heb ik een schimmel in mijn dunne darm en klierkoorts die terug actief is. Daarvoor ga ik 2x 3 weken een kuur moeten doen en daarna moet ik terug. Verder heeft hij ook mijn bekken gekraakt aan beide zijden en tussen mijn schouders. Ik hou er helemaal niet van als ze dat doen, mijn vaste osteopaat doet dat zelden of nooit, maar goed, ik geef dit nu ook maar een kans… Ik weet niet of zijn behandeling veel verschil gaat uitmaken, maar hij heeft me in het verleden wel al geholpen en hier ben ik ook geen fortuin aan kwijt! Afwachten maar.

In elk geval voel ik me dankzij de Deanxit terug een stuk beter. Al blijft het naar de toekomst toe bang afwachten… Hoe lang voor er terug een pijnopstoot komt? Gaat het nu eindelijk weer een tijdje stabiel blijven?  Ik hoop het maar… Mijn activiteiten zijn nu al zo beperkt en qua medicatie denk ik ook niet dat er nog veel bij kan. Ik neem nu al zoveel… 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *