Marc Schouppe (slot)

Bon. Ik heb mijn afspraak voor morgen afgebeld. Ik heb mijn vorige blogpost nog eens herlezen en ik kan eigenlijk alleen maar concluderen dat het te zot is voor woorden… Waar ben ik in hemelsnaam mee bezig? Dit valt zo overduidelijk onder ‘de industrie voor de wanhopige gevallen’, het spijt me, ik heb er geen andere woorden voor. En als ik er totaal niet in geloof, dan moet ik er ook niet mee verder doen. Ik geef dat geld liever aan andere dingen…

Ik heb de beslissing om het te proberen ook genomen op een moment dat ik me heel onrustig voelde en totaal geen vrede had met de situatie. Intussen neem ik terug Deanxit en ben ik een stukje rustiger, ook de pijn in mijn handen is heel veel verbeterd. Het is wat het is. Wonderen bestaan niet.

Voortaan volg ik enkel nog het advies van mijn neuroloog. Moest ik blijven achteruit gaan, is er nog een arts in Brussel die ik eventueel nog overweeg, maar als ik het kan houden zoals het nu is, dan blijf ik bij mijn vertrouwde arts en de dingen die hij me aanreikt. We zien wel wat de toekomst brengt…

Zo. Nu ga ik ff mijn teleurstelling wegspoelen met een glaasje wijn. En iets leuks bedenken om te doen met de centen die we uitgespaard hebben. Sauna ofzo 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *