Dipje

Ik heb er een moeilijke week op zitten. De extra beperkingen die er de laatste maanden zijn bij gekomen vallen me erg zwaar en ‘accepteren’ lijkt me momenteel helemaal niet te lukken. Ik heb dan maar een mailtje gestuurd naar het CAW met de vraag of ik daar misschien even begeleid kan worden. Na de abrupte afronding in het CGG vorig jaar sta ik niet te springen om daar terug te gaan. Uiteraard zou ik liever terug naar de gedragstherapeut gaan, maar die 50 euro per uur houden me tegen… Eerst maar eens horen of er iets kan bij het CAW…

Woensdag heb ik een afspraak bij een hele alternatieve osteopaat, in Gent begod… M’n schoonouders hebben er precies wel vertrouwen in en hebben al een paar keer gevraagd hem een kans te geven, dus, bij deze. Ik ontzie het mij heel het verhaal te doen. En het is de laatste keer hoor… Ik heb genoeg dokters etc gezien voor een heel leven ver… Genoeg is genoeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *