Update

De pijn blijft aanhouden, toenemen zelfs… Normaal start ik morgen met een tweede medicijnen experiment. Ik krijg de indruk dat de neuroloog het ook niet goed meer weet :/  Duimen dus, voor weinig bijwerkingen en minder pijn…

Gisteren heb ik de psychiater mijn kaartjes bezorgd. Hij was oprecht enthousiast, heerlijk zeg!

En ik had deze week ook een heel goede vergadering rond de tandemwerking. We zijn goed bezig, het gaat vooruit, ik geniet daarvan.

Normaal gezien kan ik eind januari eindelijk nog eens aansluiten bij de herstelwerkgroep, maar ik ben aan het twijfelen om te stoppen met mijn engagement. Ik ben er van juni tot nu maar 1 keer kunnen bij zijn. Dat trekt op niets he… En als er iets is waar ik een hekel aan heb, is het wel dingen maar half kunnen doen. Ik denk er nog even over na…

En tot slot ben ik op zoek naar wat hulp. Ik heb een aanvraag gedaan bij het FOD, voor een erkenning van invaliditeit. Met een beetje geluk betekent dat wat extra middelen of een verhoogde tegemoetkoming… Ook bij de ziekenbond ben ik aan het informeren voor huishoudhulp, maar veel zal afhangen van de kostprijs… Afwachten maar.

Zo, jullie zijn weer mee hé 😉 Tot de volgende nieuwtjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *