Verder zoeken…

Ik kreeg vandaag een telefoontje van iemand van het Rode Neuzen Dag team dat mijn gegevens worden opgenomen in een database. Die is beschikbaar voor journalisten en programma makers… Enfin. We zien wel of ik daar ooit nog iets van hoor…

Inmiddels stuurde ik ook een mailtje naar een vrijwilliger bij Tejo, met de vraag of ze mijn boek willen bekijken en overwegen het in hun wachtzaal te leggen, samen met mijn contactgegevens… Ik hoop dat ze mijn ervaringsdeskundigheid en bereikbaarheid buiten de openingstijden als meerwaarde kunnen zien. Wordt hopelijk vervolgd.

Edit: ik heb het JAC ook maar eens gecontacteerd. Wie niet waagt, niet wint, niet waar?

En er is een afspraak in de maak met twee andere mensen die samen met mij dromen van een platform voor ervaringswerkers en online hulpverlening. Benieuwd waar we geraken!

In elk geval, er bewegen dingen. En dat is een goede zaak 😉

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *