Bye bye therapie!

Voila zie. Mijn evaluatie gesprek met de gedragstherapeut zit er op. De voorbije drie maanden zonder waren niet altijd even makkelijk, maar echt wel doenbaar. Dus ik doe verder zonder ๐Ÿ˜‰

Ik ga voorlopig wel nog om de 6 weken naar de psychiater in Pittem. Sowieso moet ik geregeld een arts zien voor mijn voorschriften en bij deze kan ik nog es 20 minuutjes babbelen. Kwaad zal dat niet kunnen he. En ik geef het toe, ik loop nog graag eens rond in Pittem. Het toont me van hoe ver ik kom en waar ik nu sta. Het doet me wel goed daar af en toe bij stil te staan. 

Het is hier de laatste tijd wat stiller, ik weet het. Er gebeurt ook niet zo heel veel in mijn leven om over te vertellen, eerlijk gezegd. Maar beschouw dat maar als een goed teken. Rust in mijn hoofd ๐Ÿ˜‰ Al mis ik ook wel wat uitdaging, om dat hoofd op een goede manier te gebruiken. Soms heb ik het gevoel dat mijn hersencellen afsterven wegens te weinig gebruik… Anyway. Je hoort het wel als er iets te vertellen valt! 

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *