Wat als…

De pijn is toegenomen, zonder aanleiding. Een opstoot? Ik heb het nog niet eerder gehad… Mijn medicatie is verhoogd en dat moet ik toch een week of twee tijd geven. Normaal heb ik alleen extra pijn als ik over mijn grenzen gegaan ben. Dan weet ik heel duidelijk ‘dit is mijn straf’. Nu weet ik helemaal niets. Gaat het terug verbeteren? Ga ik de medicatie terug kunnen afbouwen? Gaat het überhaupt werken?

En wat als het dat niet doet? Wat als het nu zo blijft, die rare ziektes van me?  Hoe lang gaat mijn lichaam de medicatie nog verwerkt krijgen? Wat als mijn nieren beginnen te protesteren?

Nu heb ik nog iets van een sociaal leven, heel berekend, met dank aan de combinatie van Contramal en alcohol… Ga ik dat kunnen blijven doen? 

Wat als…?

Wil ik het wel weten?

Angst is een rot gevoel… En doet waarschijnlijk ook geen goed aan mijn spieren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *